Sanitair

Op het gebied van sanitair kunnen wij u vele mogelijkheden bieden. Door goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u vele soorten installaties leveren, welke door ons vakkundig worden geïnstalleerd. Van inbouw-closet tot complete badkamers.

U kunt ook bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van sanitair zoals toilet combinaties, douchebakken,douche cabines, stoomcabines, baden, wastafels, kranen, badmeubels etc.
Zie hiervoor de links naar fabrikanten hieronder.
Verder doen wij ook het voorbereiden en aanpassen van leidingen t.b.v. water en rioleringen indien gewenst de verdere uitvoering van een complete badkamerverbouwing.
Wij hebben geen showroom. Dus voor het bekijken van sanitair kunt u bij onze groothandel terecht.Hiervoor krijgt u van ons een uitnodiging, waarmee u na het maken van een afspraak, een bezoek kunt brengen aan deze grote showroom.
Er zal daar een medewerker voor u klaar staan, die diverse mogelijkheden met u door zal nemen.Aan de hand van uw wensen zal deze medewerker een sanitairlijst voor ons samen stellen.Met deze lijst kunnen wij de offerte verder voor u uitwerken.
Maar ook voor kleine werkzaamheden zoals bijv. het vervangen van kranen en reparaties kunt u bij ons terecht.